LAATSTE NIEUWS |

 Coronavirus (Covid-19)

Resultados de búsqueda

1113 Resultaten voor
Motivación Principal

Cultuur

Titular

Festividad de la Virgen de Las Nieves

Motivación Principal

Cultuur

Titular

Festividad de la Virgen de Guadalupe

Motivación Principal

Cultuur

Titular

Festividad de la Virgen de la Peña

Motivación Principal

Cultuur

Titular

Festividad Virgen de Los Dolores

Motivación Principal

Cultuur

Titular

FESTIVIDAD DE LA VIRGEN DEL PINO

Categoría
Accommodatie
Titular

Parador de La Palma

Categoría
Wandelpaden
Titular

Ruta de la Plata

Deze route loopt over een pad dat door de oude bewoners van Gran Canaria werd gebruikt om het vee naar de beste seizoensweiden te brengen. Dankzij de verbeteringen aan het pad, op initiatief van een welgestelde grootgrondbezitter in de late negentiende eeuw, konden de eilandbewoners op weg naar het zuiden het bergachtige terrein gemakkelijk doorkruisen, en dat in een tijd waarin verkeer over de weg zeer zeldzaam was. In de loop der tijd werd het pad aangepast aan de eisen van bergwandelaars en pelgrims.

Categoría
Wandelpaden
Titular

Barranco de Masca

Situado en la esquina noroeste de la isla de Tenerife, dentro del municipio de Buenavista del Norte, el barranco de Masca recorre una de las zonas más antiguas de las Islas Canarias, con siete millones de años de historia. Se trata de un barranco con un tramo de paredes verticales muy cercanas que desemboca en un pequeño embarcadero. La ruta no es muy larga, pero el desnivel y la irregularidad del terreno elevan su exigencia. Conviene llevar ropa y calzado adecuados, así como alimentos.

Categoría
Wandelpaden
Titular

Rondweg van Vallehermoso

In de gemeente Vallehermoso, in het westen van het eiland La Gomera, loopt deze wandelroute door een van de meest iconische landschappen van verspreide jeneverbesbomen van de Canarische Eilanden. Het landschap is de ster van deze rondweg, die door zijn cirkelvormige verloop over voortdurend veranderend en hellend terrein binnen een vrij klein gebied een groot aantal plantensoorten te bieden heeft. Ook de fauna is interessant, bestaande uit vogels als de raaf en de arend, die de wandelaars vaak begeleiden op hun weg door het bergland van La Gomera.

Categoría
Wandelpaden
Titular

Islote de Lobos

De wandelroute op het eilandje Lobos, met zijn amper vijf vierkante kilometer een van de meest ongerepte natuurgebieden van de Canarische Eilanden, biedt een groot aantal hoogtepunten, van zoutmoerassen tot kleine vulkaankegels genaamd hornitos (‘oventjes’). De cirkelvormige route loopt rond het hele eilandje, van de kade tot de vuurtoren van Martiño. De terugweg loopt via Puertito (‘het haventje’), ooit een tijdelijke nederzetting voor plaatselijke vissers en zeevruchtenverzamelaars.