Kitesurf in Jameos del Agua

Golven tot drie meter hoog op Lanzarote

In het noorden van Lanzarote bevindt zich de plek van Jameos del Agua, in het midden van een indrukwekkend vulkaanlandschap. Deze plek voor kitesurf wordt alleen aanbevolen voor de meest ervaren sporters, en alhoewel men er het hele jaar door van kan genieten, zijn de omstandigheden in de lente en de zomer het meest ideaal voor de beoefening van kitesurf. De wind op deze plek waait uit het NO, hetgeen een linkse snelle en lange golf maakt, hol op enkele plaatsen en die een hoogte van drie meter kan bereiken.

Een ideale plek voor kitesurf voor het meer geavanceerde niveau

Er moet rekening worden gehouden met het feit dat de zee ingaan en er uitkomen op deze plek redelijk gecompliceerd is, vooral bij hoogtij, waardoor deze plek alleen wordt aanbevolen voor diegenen die op een geavanceerd niveau kitesurfen. Omdat de plek zich onder het toeristische centrum van Jameos del Agua bevindt, kan men profiteren van de parkeerplaats hiervan om de auto te parkeren in het geval dat de directe toegangsweg tot het strand gesloten is.Kitesurf in Jameos del Agua Plaatsen voor kitesurf op Lanzarote

Localidad
Haría

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten, die op hun beurt een ernstige bedreiging vormen voor in het wild levende dieren.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
3
259
13
262
10045