Kitesurf op het strand van Jinámar

Een ideale plek voor all niveau's van kitesurf

De plek voor kitesurf op het strand van Jinámar is gelegen in Las Palmas, in het noordoosten van Gran Canaria. Deze is ideaal voor de modaliteit van golven vanwege de regelmaat van de wind en de beste branding van het eiland. Alhoewel het een plek is voor alle niveau's, is het handig zekere ervaring te hebben bij het buiten de branding in zee gaan, te wijten aan de grootte van de golven. Op de dagen met sterke stromingen is het noodzakelijk voorzichtig te zijn om niet meegesleurd te worden naar de steile kust.

Een holle golf met veel kracht in Gran Canaria

Alhoewel het strand van Jinámar een zeer regelmatige plek is waar men het hele jaar door kan genieten, zijn de windomstandigheden in de zomer beter voor kitesurfen, vooral bij laagtij. De zeebodem bij dit strand is van zand met enige rotsen, en de golf breekt met veel kracht in beide richtingen, zeer hol op enkele plaatsen. Een winkelcentrum op een paar meter afstand biedt alle faciliteiten die men zich kan wensen.

Localidad
Jinama

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten, die op hun beurt een ernstige bedreiging vormen voor in het wild levende dieren.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
2
259
13
262
10045