Cruises op de Canarische Eilanden

De Canarische Eilanden zijn een topbestemming voor cruisegangers uit de hele wereld. Het komt steeds vaker voor dat grote pleziervaartuigen van de belangrijkste rederijen voor anker liggen in de havens van de eilanden. De schepen zijn uitgerust met moderne infrastructuren die perfect aansluiten op de stedelijke centra, zodat u optimaal kunt profiteren van uw tussenstop en kunt genieten van de vele bezienswaardigheden die elk eiland te bieden heeft. Het is gewoon een kwestie van de bezoeken goed plannen.

43:08
Título
Cruceros
Póster
DEC TEST video
DEC TEST video
Tipo
Ancho completo
Contenido

Een cruise naar de Canarische Eilanden

Een bezoek aan de Canarische Eilanden tijdens een cruise heeft een dubbel voordeel. Zo kunt u genieten van het comfort, de faciliteiten en het amusement aan boord en tegelijkertijd ontdekken wat elk van de eilanden van de archipel te bieden heeft. Met een aangename wandeling bereikt u meestal het stadscentrum, maar u kunt ook een auto huren om het eiland te verkennen als u daarvoor voldoende tijd hebt. Daarnaast zijn uw opties even gevarieerd als aantrekkelijk: een cultureel bezoek aan musea en theaters, winkelen, de heerlijkste lokale gerechten proeven in restaurants en tapasbars of de natuurlijke rijkdommen van de eilanden verkennen. En dat allemaal zonder lange reizen te hoeven maken of uw koffers in elke haven uit te moeten pakken. 

Imagen
Mogán
Mogán
Imagen
Corralejo Viejo
Corralejo Viejo
Contenido

Wat u in een paar uur kunt doen

Elke tussenstop op de eilanden kan een onvergetelijke tussenstop worden. Want tijdens een tussenstop is het mogelijk om een vulkaan te beklimmen, in de voetsporen van Christoffel Columbus te treden, te genieten van bijna oneindige stranden met het beste klimaat ter wereld, uitstekende wijnen en wereldberoemde kazen te proeven, wandelpaden door oerbossen te ontdekken die zo uit een sprookje lijken te komen, ravijnen met indrukwekkende watervallen door te steken, rond te dwalen in historische stadjes of dolfijnen te zien springen in de vrije natuur...

Als u weinig tijd hebt, is er ook niets aan de hand. De belangrijkste havens van de bieden een ruime keuze aan restaurantjes en terrasjes en sommige havensteden hebben zelfs interessante maritieme musea die een bezoek meer dan waard zijn.  Bovendien is er een brede waaier van wandelroutes die in een paar uur kunnen worden afgelegd of in iets meer dan 30 minuten als u even een uitstapje wilt maken in de omgeving.

Título

Een paar uur op de Canarische Eilanden

Imagen
Banner rutas para cruceristas en las Islas Canarias.
Banner rutas para cruceristas en las Islas Canarias.