LAATSTE NIEUWS |

 Coronavirus (Covid-19)

Resultaat van de zoekopdracht

1347 Resultaten voor
Cultuur
Erfgoed en cultuur van de Canarische Eilanden
Ontdek de fascinerende cultuur van de Canarische Eilanden, kunst, volksfeesten, muziek, tradities en natuurlijk het carnaval.

Wandelsport

Wandelroutes op de Canarische Eilanden

De stranden van de Canarische archipel vormen zonder twijfel een van de grootste attracties van de eilanden. Met kalm, kristalhelder water, zijn ze veilig en bieden ze allerlei diensten en faciliteiten.

Wandelsport
Ontdek de meest spectaculaire wandelpaden van de Canarische Eilanden
Stap in de wereld van Alice en wandel over de meest spectaculaire paden van de Canarische Eilanden. Volg haar voetstappen en laat je door betoverende landschappen voeren.
Sport in de natuur
Trailrunning
Trailrunning is een sport vol sensaties waarin men zijn grenzen en vaardigheden grondig dient te kennen. Daarom is er niets beter om deze sport te beoefenen op een plek die eindeloos veel mogelijkheden biedt.
Sport in de natuur
Klimmen
De Canarische Eilanden bieden uitzonderlijke omstandigheden om te klimmen. Vanwege de vulkanische oorsprong zijn op alle eilanden zeer uiteenlopende soorten grond en gesteentes te vinden.
Natuur
Sterrenkijkgebied
Las Islas Canarias son conocidas internacionalmente por sus condiciones excepcionales para la observación de las estrellas. La calidad de sus cielos es tal que se encuentran protegidos por la Ley sobre la Calidad Astronómica de los Observatorios del IAC y cuentan con tres Reservas Starlight,

Kust en strand

10 ervaringen die je niet mag missen op de Canarische Eilanden

Welkom op de Canarische Eilanden. Als je tot hier bent gekomen, dan is dat omdat je je afvraagt wat er in de archipel te zien is en hoe je dat het beste aan kunt pakken. Klaar voor een paar tips? Let goed op.

Wandelsport

7 magische routes voor wandelliefhebbers

Boven de wolken of op zeeniveau, de Canarische Eilanden kunnen ook te voet worden verkend.

Sport in de natuur
Fietsroutes
Fietsen over een verlaten weg op de Canarische Eilanden op een zonnige dag, met een temperatuur van ongeveer 20 °C, zonder amper een tegenligger tegen te komen, een ander landschap na iedere bocht ontdekken en de zee tot in de horizon te achtervolgen.
Cultuur
De meest ontspannende muziek geïnspireerd op de Canarische Eilanden
De meest ontspannende muziek geïnspireerd op de Canarische Eilanden. Zeven spectaculaire video's om de natuur van de Canarische Eilanden van heel dichtbij te voelen.