Resultaat van de zoekopdracht

1654 Resultaten voor
Categoría
Musea en bezienswaardigheden
Titular

El Julan

Categoría
Natuurlijke zwembaden
Titular

El Agujero

Deze natuurlijke zwembaden, gelegen in de gemeente Gáldar, zijn een schilderachtige oase van rust waar u zich kunt ontspannen tussen de plaatselijke bevolking. Deze verborgen schat van het eiland heeft natuurlijke zoutwaterzwembaden. Dankzij een zeebodem met verschillende diepten in goed afgebakende en veilige zones, is dit een zwemparadijs voor het hele gezin.

Categoría
Betoverende plaatsen
Titular

Cruz Santa

Categoría
Natuurgebieden
Titular

Corona Forestal

Categoría
Betoverende plaatsen
Titular

Chipude

Gastronomie

De Canarische banaan: een identiteitszegel voor kwaliteit

Ontdek de smaak, voedingsstoffen en geschiedenis van de Canarische banaan: een traditionele vrucht met een beschermde geografische aanduiding.

Categoría
Stranden
Titular

Charco del Palo

Sinds de Duitse zakenman Gregor Kaiser in de jaren zeventig besloot in deze magische enclave de eerste nudistengemeenschap van Lanzarote op te richten, genieten vele toeristen van deze verzameling natuurlijke zwempoelen en nudistenbaaien in het noordoosten van het eiland.

Categoría
Musea en bezienswaardigheden
Titular

La Atalayita

De nederzetting La Atalayita ligt in de vallei van Pozo Negro, in het oosten van Fuerteventura. Deze archeologische vindplaats dateert van de tijden van de Aboriginals van het eiland, de zogenoemde “maho’s” of “majo’s”. Momenteel biedt het Interpretatiecentrum de bezoeker de mogelijkheid om bouwwerken van meer dan zes eeuwen oud te ontdekken. De geschiedenis van deze nederzetting is uiterst interessant. Het was namelijk een nachtelijke schuilplaats tegen de elementen van de natuur en aanvallen. We raden aan ook eens naar de top te gaan om te genieten van het uitzonderlijke panoramische uitzicht van deze nederzetting.

Categoría
Musea en bezienswaardigheden
Titular

Museo y Parque Etnográfico Pinolere

Categoría
Musea en bezienswaardigheden
Titular

Graanmuseum La Cilla

Het Graanmuseum ligt in het Huis van La Cilla, in La Oliva, in het noorden van Fuerteventura. Dit oude stenen gebouw met een enorme historische waarde werd gerenoveerd om dit museum in onder te brengen. De bezoeker kan hier het landbouwverleden van het eiland leren kennen en het enorme belang van graan in het leven van Fuerteventura ontdekken. Dit interessante bezoek, met een fototentoonstelling om het zware werk op het veld beter te begrijpen, leert ons hoe factoren zoals overbegrazing bijdroegen tot het huidige sobere landschap van het eiland.