LAATSTE NIEUWS |

 Coronavirus (Covid-19)

Resultaat van de zoekopdracht

1160 Resultaten voor
Categoría
Surf
Titular

Surf in El Quemao

Eén van de beste surfplekken ter wereld, El Quemao, ligt aan de noordwestkust van het eiland Lanzarote. Tegenover het vissersdorpje La Santa vormen zich krachtige golven met perfecte tubes op de dagen met hoogtij. Het dorpje La Santa beschikt over een grote variëteit aan accomodaties en restaurants, met inbegrip van enkele gespecialiseerde zoals surfscholen en winkels voor de verhuur en verkoop van sportmaterialen.

Categoría
Windsurf
Titular

Windsurf in Pozo Izquierdo

In het zuidoosten van Gran Canaria, vlakbij Vecindario, bevindt zich Pozo Izquierdo, met zeer regelmatige omstandigheden van wind en golven, die maken dat men er het gehele jaar van kan genieten. Alhoewel een hoog niveau wordt vereist, gaat het om een internationaal bekendstaande plaats vanwege het feit inbegrepen te zijn in het wereldwijde circuit van de PWA (Associatie van Professionele Windsurfers). De golven zijn lang en breken rechts, met wind uit het NO side on shore, die in de zomermaanden aan kracht wint.

Categoría
Berglooproutes
Titular

Playa Quemada - Playa Blanca

Deze route bestaande uit gemakkelijke wandelpaden in het zuidelijke deel van Lanzarote, neemt u mee langs de kust, waar de Atlantische oceaan en de paden hand in hand gaan.

Categoría
Berglooproutes
Titular

Ajaches

Deze route aan de oostkust van Lanzarote, met vertrekpunt in Femés neemt u mee langs vulkanische bergen over zeer technische paden die een adembenemend uitzicht bieden.

Categoría
Berglooproutes
Titular

La Graciosa

Deze route bevindt zich op Isla de la Graciosa, een klein eiland ten noordwesten van Lanzarote. De route brengt u via zanderige paden rondom hele eiland, wat zorgt voor prachtige zeezichten.

Categoría
Berglooproutes
Titular

Tijarafe

Deze route begint en eindigt in Tijarafe aan de westkust van La Palma. Eerst krijgt u te maken met een steile klim tot aan het bos waar de paden zeer technisch zijn. Op de terugweg daalt u af door het bos en in een lus om Tijarafe heen.

Categoría
Berglooproutes
Titular

La Esperanza

Dit parcours is centraal gelegen in het beschermd natuurgebied van Las Lagunetas.

Categoría
Berglooproutes
Titular

Adeje

Deze route in het zuidwestelijke deel van Tenerife bestaat van begin- tot eindpunt uit verschillende beklimmingen en afdalingen.

Categoría
Berglooproutes
Titular

Teno

Deze route gelegen in het noordwesten van Tenerife biedt u een gemengd landschap van bergen, valleien en groene vegetatie. Het gebied met prachtig uitzicht bestaat uit smalle wegen die tussen de valleien wervelen.

Categoría
Berglooproutes
Titular

Tegueste

Deze route is gelegen in het noordoosten van Tenerife en gaat in een lus rond de mooie en groene ravijnen van de Tegueste regio.