LAATSTE NIEUWS |

 Coronavirus (Covid-19)

Resultaat van de zoekopdracht

1170 Resultaten voor
Cultuur
Erfgoed en cultuur van de Canarische Eilanden
Ontdek de fascinerende cultuur van de Canarische Eilanden, kunst, volksfeesten, muziek, tradities en natuurlijk het carnaval.

Wandelsport

Wandelen met kinderen op La Gomera Alles wat u moet weten

Heerlijk wandelen in de natuur in uw eigen tempo, ver weg van lawaai en technologie.

Wandelsport

Wandelroutes op de Canarische Eilanden

De stranden van de Canarische archipel vormen zonder twijfel een van de grootste attracties van de eilanden. Met kalm, kristalhelder water, zijn ze veilig en bieden ze allerlei diensten en faciliteiten.

Wandelsport
Ontdek de meest spectaculaire wandelpaden van de Canarische Eilanden
Stap in de wereld van Alice en wandel over de meest spectaculaire paden van de Canarische Eilanden. Volg haar voetstappen en laat je door betoverende landschappen voeren.

Natuur

Een weekend in La Gomera (gericht op het Canarische toerisme)

Nog zoveel te ontdekken!

Categoría
Wandelpaden
Titular

Wandelpad over de nieuwe vulkaan van La Palma

Met een volledig veilige route die u tot op veilige afstand van de nieuwe vulkaan brengt, biedt deze nieuwe rondwandeling kleine groepen de mogelijkheid te voet het nieuwe landschap te verkennen dat na de uitbarsting van de vulkaan Cumbre Vieja ontstaan is. Een wandeling van ongeveer 6 kilometer en iets meer dan 3 uur, die met erkende gidsen moet worden gedaan. Hoewel deze route een matige moeilijkheidsgraad heeft, is het ten zeerste aan te raden goede wandelschoenen en geschikte kleding te dragen en zonnebescherming en water bij u te hebben, en het bezoek van tevoren te reserveren door contact op te nemen met de bedrijven op La Palma die in dit soort activiteiten zijn gespecialiseerd of via de website die voor de bewoners is opgezet. Er vertrekken ook boottochten vanaf Puerto de Tazacorte, waarmee u de nieuwe lavadelta’s die door de vulkaan zijn gevormd vanaf zee in alle veiligheid kunt bekijken.

Sport in de natuur
Trailrunning
Trailrunning is een sport vol sensaties waarin men zijn grenzen en vaardigheden grondig dient te kennen. Daarom is er niets beter om deze sport te beoefenen op een plek die eindeloos veel mogelijkheden biedt.
Sport in de natuur
Klimmen
De Canarische Eilanden bieden uitzonderlijke omstandigheden om te klimmen. Vanwege de vulkanische oorsprong zijn op alle eilanden zeer uiteenlopende soorten grond en gesteentes te vinden.
Natuur
Sterrenkijkgebied
Las Islas Canarias son conocidas internacionalmente por sus condiciones excepcionales para la observación de las estrellas. La calidad de sus cielos es tal que se encuentran protegidos por la Ley sobre la Calidad Astronómica de los Observatorios del IAC y cuentan con tres Reservas Starlight,
Natuur
Observatie van walvisachtigen
Op zoek gaan naar walvisachtigen is een echt avontuur waar vele variabelen meespelen. Om te genieten met de grootst mogelijke garantie op succes is het beter te vertrouwen op professionals van de sector.