Actief toerisme op de Canarische Eilanden

De Canarische archipel is befaamd om haar prachtige stranden van fijn zand en kristalhelder water, maar de eilanden bieden veel meer dan zon en zand. De weelderige bossen, bergen, wandelpaden, ravijnen, stranden, riffen en heldere luchten zijn enkele van de natuurgebieden van de Canarische Eilanden die uitnodigen tot sport, zonder ontspanning, plezier en avontuur te vergeten.

00:00
Título
Extremesferen Reservaat
Vídeo
Póster
Reserva de la Extremosfera
Reserva de la Extremosfera
Tipo
Ancho completo
Título

Surfen op de hoogste golven

Imagen
Contenido

Met meer dan 1.500 kilometer kustlijn is het gemakkelijk om op dezelfde dag op verschillende stranden te surfen op zoek naar de mooiste golven. De lange zonnedagen, de wind, het klimaat, de temperatuur van het water en de bijzondere geografie van de Canarische kust zorgen ervoor dat er weinig locaties ter wereld zijn die completer zijn voor surfen, windsurfen, bodyboarden, kitesurfen, peddelsurfen en andere watersporten, reden waarom honderden professionals de stranden van de Canarische Eilanden bezoeken op zoek naar de gunstigste wedstrijdplekken.

Título

Duiken in natuurreservaten

Imagen
Contenido

De vulkanische en kleurrijke zeebodem van de Canarische Eilanden is een uitzonderlijk natuurspektakel voor liefhebbers van de duiksport. Het is niet voor niets een van de meest biodiverse zeebodems van onze planeet. De Canarische archipel telt drie zeereservaten die de puurheid en de kwaliteit van haar wateren beschermen, die wereldwijd bekend staan om hun helderheid, waardoor een zicht tot 30 meter mogelijk is. De Canarische Eilanden zijn zonder twijfel een waar paradijs voor diepzeeduikers met een veelheid aan scholen en locaties. 

Título

Golfen op professionele banen

Imagen
Contenido

De Canarische Eilanden bieden een zeer complete infrastructuur en eersteklas golfbanen die aan alle handicaps zijn aangepast en die door wereldkampioenen en beroemde architecten zijn ontworpen. Dankzij het klimaat van de eilanden kunt u het hele jaar door van golf genieten. Op elk eiland is wel een golfbaan te vinden waar u zich op uw spel kunt concentreren en zich van alles kunt losmaken. Ontspannen op het strand na een paar goede slagen is een niet te overtreffen voornemen, zowel voor professionals als amateurs. 

Título

Op volle zee zeilen

Imagen
Contenido

In de loop van de geschiedenis zijn de Canarische Eilanden een belangrijke haven geweest dankzij hun uitzonderlijke geografische ligging en het goede weer het hele jaar door, wat mede te danken is aan de invloed van de passaatwinden, die bekend staan als de motor van de Atlantische Oceaan. Om deze reden beschikken de eilanden over vele voorzieningen en scholen voor de beoefening van bijna alle zeesporten, hoewel de gemakkelijkste manier om de spectaculaire uitgestrektheid van de oceaan op de Canarische Eilanden te ervaren is er gewoon op uit te gaan en te zeilen in haar wateren en u te laten meevoeren. 

Título

Sporten in de vrije natuur

Imagen
Contenido

Dankzij het milde klimaat, de vele uren daglicht en de natuurlijke rijkdom lijkt de Canarische archipel speciaal te zijn geschapen voor liefhebbers van buitensporten. Op de Canarische Eilanden vindt u talrijke routes voor mountainbike, klimmen, trektochten, oriëntatielopen, paragliding en fietsen, ideaal voor liefhebbers van extreme sporten en adrenaline, ongeacht hun niveau.

Título

Tips voor veel plezier op de Canarische Eilanden

Imagen