Kitesurf op het strand van El Médano

Een plek voor kitesurf met de beste windomstandigheden

De plek voor kitesurf op het strand van El Médano, gelegen in het zuiden van Tenerife, naast de luchthaven, heeft ideale windomstandigheden voor de beoefening van deze sport. Naast het hebben van een gebied dat is bestemd voor het vliegeren, beschikt het tevens over gebieden voor verschillende niveau's van ervaring. Alhoewel men er het hele jaar van kan genieten, is het vooral in de zomer, wanneer de wind uit het N-NO waait, wanneer deze plek verandert in één van de meest geliefde voor de liefhebbers van kitesurf op Tenerife.

Kitesurf scholen in een toeristisch gebied op Tenerife

De zeebodem is van zand, hetgeen de toegang tot het water op het strand van El Médano gemakkelijk maakt, vooral voor beginners. De reddingsdienst maakt het kitesurfen op deze plek nog zekerder, die onafhankelijk van het tij kan worden beoefend. Langs het strand kunnen faciliteiten gewijd aan het toerisme worden gevonden, zoals een ruim aanbod aan accomodatie, cafetaria's en winkels, maar ook kitesurf scholen en de verhuur van specifiek materiaal.

Parking
Restaurant
Localidad
El Médano

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten, die op hun beurt een ernstige bedreiging vormen voor in het wild levende dieren.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
1
259
13
262
10045