Werken op afstand vanaf de Canarische Eilanden

HET KANTOOR MET HET BESTE KLIMAAT TER WERELD

Werken in het beste klimaat ter wereld zonder Europa te verlaten? Ja, werken op afstand is mogelijk met uitzicht op zee, dicht bij een uitbundige natuur en met een gemiddelde jaartemperatuur van 23 ºC. Een kantoor met geweldige stranden en natuurgebieden om er tussen projecten door even uit te zijn, waar surfen of een strandwandeling een uitstekend idee voor na het werk kan zijn.

Contenido

Het kantoor met uitzicht op zee en Europese werktijden

Het droomkantoor voor werkers op afstand ligt heel dichtbij. Zowel voor degenen die jaren geleden voor werken op afstand hebben gekozen als voor degenen die nog maar sinds kort op afstand werken. En wat als dat kantoor het beste klimaat ter wereld had? Dat klinkt inderdaad heel goed.

De Canarische Eilanden vormen een groep van acht prachtige eilanden die de beste plek worden om op afstand te werken zonder Europa te verlaten, voorzien van alles wat je nodig hebt om naar hartenlust op afstand te werken: breedband van hoge kwaliteit, verbindingen met grote luchthavens, een volledig compatibele werktijd en de euro als enige munteenheid.

Imagen
Contenido

Het meestslowe en meest lifekantoor

De acht eilanden kunnen een uniek kantoor zijn met een goede sfeer waaruit een andere manier van leven spreekt. Meer authentiek. Meer slow en meer life. De bewoners van de Canarische Eilanden hebben een vriendelijk en open karakter. Ze kennen hun land zeer goed en zullen graag ideeën aanbevelen aan een ieder die op zoek is naar een nieuwe ervaring of de eilanden wat beter wil leren kennen.

Título

Vind schitterende plekken om te werken op afstand

Imagen
Contenido

Het kantoor met een kustlijn van meer dan 1.500 km

Een van de grootste attracties van de Canarische Eilanden is de meer dan 1500 kilometer lange kustlijn, met geweldige stranden in alle geuren en kleuren, van goudkleurig tot zwart zand afkomstig van vulkanische afzettingen... en zelfs stranden met rood zand! Elk eiland biedt stranden voor ieders wens, ongerepte stranden met een kilometerslange kustlijn om tot rust te komen, stranden die je tot activiteit aanzetten met allerlei watersporten of stranden waar je heerlijk ‘s avonds kunt eten bij een zonsondergang.

Imagen
Contenido

Het eiland na het werk

Naast de voordelen van werken of afstand vanaf de Canarische Eilanden is er een wereld aan mogelijkheden als de werkdag voorbij is. Van watersporten zoals surfen of diepzeeduiken, het uitproberen van nieuwe ervaringen in de lucht zoals paragliding, fietsen over fantastische routes of kiezen voor een eenvoudiger plan maar zeker zo waardevol, zoals een wandeling langs het water bij een mooi strand of over paden door laurierbossen of vulkanische landschappen of gewoon ‘s avond iets drinken aan de strandboulevard onder een prachtige sterrenhemel.

10 redenen om te werken op afstand vanaf de Canarische Eilanden: