Kitesurf op het strand van El Burro

Een ideale korte golf om kitesurf sprongen te oefenen
In het noordoosten van Fuerteventura, in Corralejo, bevindt zich de plaats voor kitesurfen op het strand van El Burro. Het is de ideale plek in de zomer, want de passaatwinden uit het N-NO zijn frequent en regelmatiger in dit seizoen van het jaar. Alhoewel men enige ervaring moet hebben, zijn de omstandigheden in deze zone van het strand gunstig om het te leren. De golf breekt in het algemeen links, en het gaat om een korte golf die ideaal is voor die sporters die genieten van de sprongen. De atmosfeer is vriendelijk en rustig.
Een gemakkelijk bereikbare plek op Fuerteventura
Het is raadzaam op het strand van El Burro bij laag- of halftij van kitesurf te genieten en voorzichtig te zijn het materiaal niet te verliezen tegen de kliffen van vulkanisch gesteente. Hoewel de toegang tot de plek gemakkelijk is, want men kan vlakbij het strand parkeren, zijn er geen faciliteiten in de buurt. De toegang tot het water is eenvoudig wanneer deze over het strand wordt gedaan en men vanaf de kust naar de plek navigeert.
Localidad
Corralejo

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten, die op hun beurt een ernstige bedreiging vormen voor in het wild levende dieren.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
4
259
13
262
10045