LAATSTE NIEUWS |

 Coronavirus (Covid-19)

Trail Running door Tamadaba

Een uitdagende route met uitzicht op de Roque Nublo
Deze rondtocht gaat door het prachtige natuurpark van Tamadaba en door mooie streken in het noordwesten van Gran Canaria. Hij begint in Agaete, in de wijk San Pedro. Een zeer uitdagende tocht van 39 kilometer, alleen geschikt voor zeer ervaren hardlopers. Tijdens de tocht krijg je indrukwekkende uitzichten op de Roque Nublo, de Roque Bentayga en de kom waarin Tejeda ligt; dit alles nog verfraaid door een van de best bewaard gebleven dennenbossen van het eiland.
Een van de spectaculairste afdalingen op Gran Canaria.
De tocht begint met een klim naar Lomo del Palo, met 1000 meter positief hoogteverschil, een klim die doorgaat tot Los Moriscos, dat met zijn 1534 meter het hoogste punt van de tocht is. Vanaf hier kom je achtereenvolgens langs het dorp Artenara, de stuwdam van Las Hoyas, die van Samsó en de pelgrimsroute, een van de spectaculairste afdalingen van Gran Canaria. Logistiek gezien een handige tocht (de tocht heeft hetzelfde begin- als eindpunt), maar wel een tocht die goed gepland moet worden en waarvoor je over een uitstekende conditie moet beschikken.
Distance
38,83 km
Max height
1.599 m
Localidad
Agaete

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Lleva tu basura y colillas siempre contigo. Tampoco dejes comida en el medio, podría originar proliferación de gatos y ratas.
- No alimentes animales ni los molestes. En caso de ver algún animal herido, te agradecemos que te pongas en contacto con el teléfono de emergencias 112.
- No te lleves piedras ni otros elementos naturales del entorno. Tampoco realices modificaciones que puedan alterarlo como torres de piedras.
- No practices actividades deportivas fuera de las áreas permitidas
2
257
13
262
10045