Bruiloften op de Canarische Eilanden

De prachtige landschappen van de Canarische Eilanden zijn ideaal om als koppel te verkennen en te ontdekken. Zozeer zelfs dat steeds meer mensen uit heel Europa hun huwelijk op de archipel willen vieren. Dankzij het onovertroffen klimaat het hele jaar door, de adembenemende landschappen en de uitstekende en moderne infrastructuren is een bruiloft op de Canarische Eilanden zonder twijfel een fantastische bruiloft.

52:46
Título
Bodas en las Islas Canarias
Póster
DEC TEST video
DEC TEST video
Tipo
Ancho completo
Contenido

Een klimaat voor bruiloften 

Als bestemming op slechts enkele uren vliegen van de belangrijkste Europese steden, met een paradijselijke charme waar rust, ontspanning en mooi weer gegarandeerd zijn, is het de ideale locatie voor een bruiloft. De Canarische Eilanden bieden een breed scala aan locaties om een bruiloft te vieren. Locaties zoals de Jameos del Agua, ontworpen door de Canarische kunstenaar César Manrique, op Lanzarote, tuinen zoals die van La Marquesa, op Gran Canaria, en spectaculaire natuurgebieden zoals de Mirador de La Peña in El Hierro, maken van uw ceremonie een onvergetelijk moment.

Contenido

De meest romantische locaties 

Alle eilanden, hoewel ze van elkaar verschillen, hebben iets gemeen: ongebruikelijke hoekjes, plaatsen die door hun magische en spectaculaire natuur een romantisch en volkomen betoverend aureool hebben. Uitkijkpunten zoals Tamadaba, op Gran Canaria, vanwaar u de zonsondergang kunt aanschouwen, duizendjarige bossen om doorheen te wandelen zoals die in het Parque Nacional de Garajonay, of natuurlijke vijvers, watervallen en, niet te vergeten, ongerepte en wondermooie stranden zoals Benijo, op Tenerife, of die van Corralejo, op Fuerteventura, met hun spectaculaire witte zandduinen. Plaatsen om verliefd op te worden... en verliefd te worden.

Imagen
Caletón Blanco
Caletón Blanco
Contenido

Reizen voor koppels

Op de Canarische Eilanden vindt u allerlei activiteiten om als koppel van te genieten, of het nu op huwelijksreis is, op een uitje voor een speciale en andersoortige Valentijnsdag of om een huwelijksjubileum te vieren. Ongeëvenaarde natuurgebieden, een bevoorrecht klimaat het hele jaar door en de beste voorzieningen en infrastructuren: schitterende hotels, villa's en spa's die een perfecte combinatie van recreatie en ontspanning bieden. Authentieke paradijzen om als nooit tevoren te verbinden met uw partner en u los te koppelen van alle andere zaken.