LAATSTE NIEUWS |

 Coronavirus (Covid-19)

Kitesurf op Flag Beach

Een ideale plek voor beginners van kitesurf
In Corralejo, in het noordoosten van Fuerteventura, bevindt zich de plek voor kitesurf genaamd Flag Beach. Het gaat om een beschermd gebied, gelegen tegenover het eiland van Lobos, ideaal voor alle niveau's van kitesurf. De golf breekt in verschillende pieken en richtingen langs het hele strand, waardoor we hier spreken van een ideale plek voor alle fans van kitesurfen, ongeacht hun ervaring. Er moet gezegd worden dat de toegang tot het water op Flag Beach zeer eenvoudig is, ook voor de beginners.
Kitesurf scholen op Fuerteventura
Flag Beach heeft in de lente en in de zomer meer constante winden: de beste voor het beoefenen van kitesurf, ongeacht het tij, zijn die uit het N-NW-NO. Deze plek is omringd met alle faciliteiten van een toeristengebied als Corralejo, met inbegrip van gespecialiseerde diensten voor sporters zoals scholen of de verhuur en verkoop van materialen. Om er te komen dient men de autoweg FV-2 en FV-1 richting Corralejo te nemen. De zeebodem op de plek Flag Beach bestaat uit zand.
Localidad
Corralejo

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten, die op hun beurt een ernstige bedreiging vormen voor in het wild levende dieren.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
4
259
13
262
10045