LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Real Club Golf de Tenerife

Real Club de Golf de Tenerife Golfbanen van Tenerife
Real Club de Golf de Tenerife Golfbanen van Tenerife
Real Club de Golf de Tenerife Golfbanen van Tenerife

De op één na oudste golfbaan van Spanje ligt op Tenerife

De Real Club de Golf de Las Palmas is de op één na oudste golfbaan van Spanje. Gemaakt in 1932 door Antonio Lucena, Andrés Alberto, Joaquín Laynez en Aureliano Yanes, prestigieuze spelers van de club zelf, bevindt zich in het noordoosten van het eiland Tenerife. Het ontwerp tussen velden met gewassen en fruitbomen beschikt tevens over een eeuwenoud bos, dat perfect is geïntegreerd met de elementen van de baan, hetgeen een ontspannen atmosfeer creëert voor een rondje golf onder de zon gedurende het gehele jaar.

Golf spelen op weinig afstand van de luchthaven van Noord Tenerife

Op slechts een paar minuten van de luchthaven van Noord Tenerife, is de Real Club de Golf de Tenerife uitdagend voor de vaardigheid en de fysieke vorm van de speler. Bij het parcours met grote hoogteverschillen door de geografische ligging, is het gebruik van een electrisch karretje en buggy aanbevolen. De golfbaan is samengesteld uit 18 holes par 71 met kleine en diepe ravijnen die worden gebruikt als obstakels. Met vier par vijf van grote afstand, is deze baan moeilijk maar stimulerend voor de meest ervaren spelers.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GA NAAR DE WEBSITE
18

18

71

71

Hombres 28 / Mujeres 34

Hombres 28 / Mujeres 34

ONTDEKKEN