Buenavista Golf

Een golfbaan tussen de Atlantische Oceaan en het Teno-gebergte

Buenavista Golf is gelegen vlakbij het kleine toeristische dorpje Buenavista del Norte in het noordwesten van het eiland Tenerife. In 2003 ontworpen door de wereldkampioen Severiano Ballesteros, loopt het parcours tussen de beschermde gebieden van het Teno-gebergte en de zee. De baan ligt zo dicht bij de kliffen dat op sommige holes het gevoel heerst de bal hard in de Atlantische Oceaan te moeten slaan . Buenavista Golf is een baan waar men kan spelen met de oceaan in de hoofdrol.

Golf spelen vlakbij de zee in Tenerife

Buenavista Golf ligt direct aan de kust. Daarom worden de greens van vijf holes gespeeld met golven die op weinig afstand van het spel breken. Maar dit vergt ook een grote precisie om de bal niet te verliezen bij hole 15 en 17. Tussen de holes 9 en 18 ligt een centraal gelegen meer met watervallen die een zeer aangename atmosfeer creëren. Voor de intregratie in de omgeving, is de baan bekroond met de Premio Madera Verde 2006 en ontving de certificeringen ISO 14001 y 9001.

Even
72
Handicap
-
Hole number
18
Round time
-
Buggy
Accomodation
Catering
Club rental
School
Putting green
Localidad
Buenavista del Norte
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container.
- Gebruik de installaties op verantwoorde wijze en volg de aanwijzingen van het centrum op.
1
258
13
262
10045