Golf Las Américas

Golf spelen in het centrum van Playa de las Américas

In het zuiden van het eiland Tenerife, in Playa de las Américas en dicht bij Los Cristianos, bevindt zich Golf Las Américas. Het is een golfbaan ontworpen in 1998 door John Jacobs Associates Ltd, een Engelse studio verbonden aan deze beroemde professionele golfspeler. Met meer dan zes vierkante kilometer oppervlakte, heeft de baan een lichte vorm van een amfitheater, dat tegen de wind beschermt dankzij een paar dichtbij gelegen heuvels. Ideaal voor de beoefening van golf op elke dag van het jaar.

Een golfbaan vlakbij een vijfsterren hotel

Het speelparcours van Golf Las Américas loopt tussen overdadige tuinen van palmbomen en drakenbomen, een autochtone soort. De baan met een zachte topografie en een gevarieerd parcours, heeft 18 holes par 72. Het water loopt door een reeks stromen en lagunes die een aangename atmosfeer genereren, buiten het aan het spel toevoegen van een extra uitdaging omdat ze dienen als obstakels. Naast de golfbaan bevindt zich het vijfsterren Hotel Las Madrigueras in koloniale stijl, voor een aanbod van golfvakanties in een exclusieve accomodatie.

Even
72
Handicap
36
Hole number
18
Round time
4.30 horas
Buggy
Accomodation
Catering
Club rental
Parking
School
Pitching area
Putting green
Localidad
Playa de Las Americas
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container.
- Gebruik de installaties op verantwoorde wijze en volg de aanwijzingen van het centrum op.
1
258
13
262
10045