Real Club Golf de Tenerife

De op één na oudste golfbaan van Spanje ligt op Tenerife

De Real Club de Golf de Las Palmas is de op één na oudste golfbaan van Spanje. Gemaakt in 1932 door Antonio Lucena, Andrés Alberto, Joaquín Laynez en Aureliano Yanes, prestigieuze spelers van de club zelf, bevindt zich in het noordoosten van het eiland Tenerife. Het ontwerp tussen velden met gewassen en fruitbomen beschikt tevens over een eeuwenoud bos, dat perfect is geïntegreerd met de elementen van de baan, hetgeen een ontspannen atmosfeer creëert voor een rondje golf onder de zon gedurende het gehele jaar.

Golf spelen op weinig afstand van de luchthaven van Noord Tenerife

Op slechts een paar minuten van de luchthaven van Noord Tenerife, is de Real Club de Golf de Tenerife uitdagend voor de vaardigheid en de fysieke vorm van de speler. Bij het parcours met grote hoogteverschillen door de geografische ligging, is het gebruik van een electrisch karretje en buggy aanbevolen. De golfbaan is samengesteld uit 18 holes par 71 met kleine en diepe ravijnen die worden gebruikt als obstakels. Met vier par vijf van grote afstand, is deze baan moeilijk maar stimulerend voor de meest ervaren spelers.

Even
71
Handicap
Hombres 28 / Mujeres 34
Hole number
18
Round time
-
Buggy
Catering
Club rental
School
Localidad
Tacoronte
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container.
- Gebruik de installaties op verantwoorde wijze en volg de aanwijzingen van het centrum op.
1
258
13
262
10045