Abama Golf

Een ideaal programma voor een golfvakantie op Tenerife

Het Abama Golf & Spa Resort biedt het ideale programma voor een ontspannen golfvakantie in het zuidoosten van het eiland Tenerife. Ontworpen in 2005 door de professionele golfer en vermaarde architect van golfbanen Dave Thomas, is de baan gelegen in een resort met installaties speciaal voor de ontspanning. Een ideale plaats om tijdens een vakantie onder de zon met een prachtig uitzicht op het eiland La Gomera en de Atlantische Oceaan van te genieten.

Een resort met golfbaan en een privé strand op een helling van de Teide

Gelegen op een helling van de Teide, vlakbij het kleine toeristische dorp Playa de San Juan, heeft het Abama Golf & Spa Resort een ontwerp dat aangepast is voor alle gehandicapten dankzij de grote afmetingen van de greens. De baan omvat 22 meren die met elkaar verbonden zijn door watervallen, bunkers van wit zand en beschikt het tevens over de service van vers fruit langs het gehele parcours om weer op krachten te komen. Speciaal voor de ontspanning van de gasten beschikt het resort over een eigen strand.

Even
72
Handicap
Hombres 28/Mujeres 36
Hole number
18
Round time
-
Accomodation
Catering
Club rental
Parking
School
Localidad
Guía de Isora

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container.
- Gebruik de installaties op verantwoorde wijze en volg de aanwijzingen van het centrum op.
1
258
13
262
10045