Centro de Tenerife Golf Los Palos

Een pitch & putt baan ideaal voor een snel rondje golf in Tenerife

Gelegen in het zuiden van het eiland Tenerife, beschikt het Centro de Tenerife Golf Los Palos over een ideale golfbaan voor het spelen van een snelle ronde. Gewaardeerd door de negen holes par 27 als pitch & putt baan, werd deze in 1994 ontworpen door de Estudio Integral Golf Design van de professionele golfspeler José María Olazábal. Met een speelveld praktisch zonder hoogteverschil, is deze baan ideaal voor het beoefenen van golf wanneer men niet over veel vrije tijd beschikt of om deze sport te beginnen zonder te veel fysieke slijtage.

Golfen met de kinderen vlakbij Los Cristianos

De pitch & putt baan van het Centro de Tenerife Golf Los Palos is ideaal vanwege het comfort en de vriendelijkheid voor de hoge handicaps, en ook om met de kinderen te spelen. Op de baan van negen holes par 27 overheersen een overdadige vegetatie en obstakels van water als meren en stroompjes die de vaardigheid van de speler op de proef stellen. De baan is comfortabel en de plaatsing dicht in de buurt van de grote toeristische kern Los Cristianos maakt hem een goede kandidaat voor een dag golf met de familie.

Even
27
Handicap
-
Hole number
9
Round time
-
Catering
Club rental
School
Pitching area
Putting green
Localidad
Arona
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container.
- Gebruik de installaties op verantwoorde wijze en volg de aanwijzingen van het centrum op.
1
258
13
262
10045