Golf Costa Adeje

Een golfbaan voor het perfectioneren van de swing in Tenerife

Golf Costa Adeje is ideaal voor het perfectioneren van de techniek of het golfspelen vanaf de basis te leren. De driving range, gelegen in een natuurlijk ravijn in het zuiden van het eiland Tenerife, is 45 vierkante kilometer groot en heeft drie afslagniveau's op verschillende hoogtes. Ontstaan in 1998 van de hand van Pepe Gancedo, zes keer kampioen van Spanje en ontwerper van golfbanen, is de baan perfect voor oefening en wedstrijden met een indrukwekkend uitzicht op de Atlantische Oceaan en het eiland La Gomera.

Een golfuitstapje vlakbij Costa Adeje

Op vijf kilometer afstand van Playa de las Américas, is Golf Costa Adeje gebouwd op oude terreinen met bananenbomen en profiteert van de kleine vlakten die worden begrensd door stenen muren. Met ruime greens, heeft de baan een parcours van 18 holes par 72 en een ander van negen korte holes par 33 met veel meren voor een meer technisch spel. Het Hotel Suite Villa Maria, op de golfbaan zelf gelegen en uitgevoerd met 78 villa's in de Canarische stijl, biedt het ideale golfuitstapje voor de vakantie.

Even
72 ; 33
Handicap
Hombres 28 / Mujeres 36; Principiantes con hcp
Hole number
18 hoyos ; 9 hoyos
Round time
4 horas ; 2 horas
Buggy
Accomodation
Catering
Club rental
Parking
Putting green
Localidad
Adeje

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container.
- Gebruik de installaties op verantwoorde wijze en volg de aanwijzingen van het centrum op.
1
258
13
262
10045