Amarilla Golf

Een pitch & putt baan om zonder green fees te kunnen spelen in Tenerife

In het zuiden van het eiland Tenerife aan het strand en op weinige minuten van de luchthaven Reina Sofia, bevindt zich de Amarilla Golf & Country Club. Ontworpen door Donald Steel werd deze in 1998 geopend en heeft een baan met 18 holes par 71 vlakbij de zee. De pitch & putt baan met negen holes maakt het mogelijk het korte spel te perfectioneren of eenvoudig voor de eerste keer golf te spelen, want er is geen green fee nodig voor het gebruik ervan.

De golfbaan vlakbij de jachthaven van Marina San Miguel

De Amarilla Golf & Country Club heeft een schitterend uitzicht op het Teide-gebergte en op de exclusieve jachthaven van Marina San Miguel. Het parcours is een uitdaging voor zowel de ervaren speler als voor diegene met een hoge handicap dankzij de smalle fairways, die om precisie in het spel vragen. Het beste? Ongetwijfeld is dat hole 5, par 3, een parel in het ontwerp dat de zee gebruikt als baan en de bal verplicht over de oceaan te zweven om op de green te landen. Onvergetelijk.

Even
71
Handicap
-
Hole number
18
Round time
-
Buggy
Catering
Club rental
Parking
School
Pitching area
Putting green
Localidad
San Miguel de Abona
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
  • Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
  • Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container.
  • Gebruik de installaties op verantwoorde wijze en volg de aanwijzingen van het centrum op.
1
258
13
262
10045