Golf del Sur

Een golfbaan waar internationale toernooien worden gehouden

Golf del Sur is een golfbaan die het toneel was van verschillende wereldrecords en internationale kampioenschappen. Zoals het Shell Wonderful World of Golf in 1995, waar Ernie Els en Phil Mickelson tegen elkaar speelden, of de Open voor vrouwen van het Golf Tenerife Ladies Open in 2002. Ontstaan in 1987 uit een idee van de beroemde ontwerper Pepe Gancedo en later geremodelleerd door de professionele golfspeler Manuel Piñero in 2005, bevindt deze baan zich in het zuiden van het eiland Tenerife.

Golf spelen in Tenerife vlakbij de luchthaven Reina Sofía

Op slechts vijf minuten afstand van de luchthaven Reina Sofia, was Golf del Sur de eerste golfbaan van de Canarische Eilanden en biedt drie wedstrijdparcours met verschillende karakteristieken. De bunkers van zwart zand met uitzicht op zee die contrasteren met verschillende meren en een okergeel ravijn, zijn zeer opvallend. Met grote greens en brede door groen omgeven fairways valt hole 2 par drie van 193 meter op door de moeilijkheid en is tegelijkertijd spectaculair vanwege de green die is omgeven door een enorme bunker van vulkanisch zand.

Even
72
Handicap
36
Hole number
27
Round time
4.30 horas
Buggy
Catering
Club rental
Parking
School
Pitching area
Putting green
Localidad
San Miguel de Abona
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container.
- Gebruik de installaties op verantwoorde wijze en volg de aanwijzingen van het centrum op.
1
258
13
262
10045