LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Buenavista Golf

Buenavista Golf Golfbanen op Tenerife
Buenavista Golf Golfbanen op Tenerife
Buenavista Golf Golfbanen op Tenerife

Een golfbaan tussen de Atlantische Oceaan en het Teno-gebergte

Buenavista Golf is gelegen vlakbij het kleine toeristische dorpje Buenavista del Norte in het noordwesten van het eiland Tenerife. In 2003 ontworpen door de wereldkampioen Severiano Ballesteros, loopt het parcours tussen de beschermde gebieden van het Teno-gebergte en de zee. De baan ligt zo dicht bij de kliffen dat op sommige holes het gevoel heerst de bal hard in de Atlantische Oceaan te moeten slaan . Buenavista Golf is een baan waar men kan spelen met de oceaan in de hoofdrol.

Golf spelen vlakbij de zee in Tenerife

Buenavista Golf ligt direct aan de kust. Daarom worden de greens van vijf holes gespeeld met golven die op weinig afstand van het spel breken. Maar dit vergt ook een grote precisie om de bal niet te verliezen bij hole 15 en 17. Tussen de holes 9 en 18 ligt een centraal gelegen meer met watervallen die een zeer aangename atmosfeer creëren. Voor de intregratie in de omgeving, is de baan bekroond met de Premio Madera Verde 2006 en ontving de certificeringen ISO 14001 y 9001.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GA NAAR DE WEBSITE
18

18

72

72

ONTDEKKEN