LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Anfi Tauro Golf

Anfi Tauro Golf Golfbanen van Gran Canaria
Anfi Tauro Golf Golfbanen van Gran Canaria
Anfi Tauro Golf Golfbanen van Gran Canaria

Een golfbaan met een innovatief ontwerp in Gran Canaria

De Anfi Tauro Golf is een golfbaan met een zeer uniek ontwerp. De internationaal vermaarde architecten Von Hagge, Smelek en Baril hebben deze baan ontworpen naar de Arizona stijl, hetgeen een hoofdrol geeft aan het woestijnachtige landschap in combinatie met de rotsen en palmbomen. Daarom ontbreekt het traditionele ruige en in plaats daarvan heeft het zones van compact zand, geflankeerd door cactussen. Een echt innovatieve baan vlakbij Puerto Rico in het zuiden van het eiland Gran Canaria.

Een partijtje golf spelen met uitzicht op de Valle de Tauro

De golfbaan Anfi Tauro Golf biedt een competitief spel van hoog niveau vanwege de zes afslagtees bij de meeste holes, die zijn aangepast voor alle gehandicapten. Geopend in het jaar 2007, geniet deze baan van een echt indrukwekkend uitzicht op zee vanaf hole 6, dat beschut ligt in het ravijn van de Valle de Tauro. De driving range wordt beschouwd als één van de beste van het eiland Gran Canaria, want deze staat het spel van beide zijden toe.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GA NAAR DE WEBSITE
18

18

72

72

36,0

36,0

4 horas

4 horas

ONTDEKKEN