Salobre Golf Old Course

Twee golfbanen in één en hetzelfde complex bij Maspalomas

Het Salobre Hotel Resort & Serenity, gelegen in het zuiden van Gran Canaria op een unieke locatie en midden in een natuurrijke omgeving met prachtig uitzicht op de Atlantische Oceaan en de golfbaan, is tot in het kleinste detail ontworpen met het doel u plezier, ontspanning, rust en welzijn te bieden. Dit 5-sterrenhotel beschikt over de meest exclusieve faciliteiten en diensten van het eiland: golf, wellnesscentrum, een woestijnachtige omgeving, verschillende restaurants en nog veel meer. Als er iets is waarvoor Salobre Hotel wordt geroemd, dan is het wel golf: het werd in 2016 het beste golfhotel van Spanje. Het enige resort op Gran Canaria met twee 18-holes banen, de New en de Old Course, die met ingang van 17 oktober zijn veranderd in drie banen door een combinatie van de 18 holes van de Old Course en de 9 holes (holes 1 t/m 3 en 13 t/m 18) met een par 36 van de New Course, waar de golfers die graag genieten van het karakter van een unieke baan welkom zijn. Salobre Golf is ontworpen voor spelers van alle niveaus en beschikt over de meest veeleisende en karakteristieke holes temidden van een prachtig decor van rotspartijen en de uitdaging die het de golfer biedt. Bovendien heeft deze golfbaan veel karakter doordat deze volledig is geïntegreerd in het resort en in de natuur, met zoveel mogelijk respect voor het landschap.

Even
71
Handicap
36 ladies & 28 gentlemen
Hole number
18
Round time
-
Buggy
Accomodation
Catering
Club rental
Parking
School
Pitching area
Putting green
Localidad
Maspalomas
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container.
- Gebruik de installaties op verantwoorde wijze en volg de aanwijzingen van het centrum op.
2
258
258
262
10045