Salobre New Course

Golfen op Gran Canaria bij een vijfsterrenresort

De New Course is in 2008 aangelegd en ongeveer 4 jaar geleden gerenoveerd met nieuwe tees. De baan is ontworpen door Ron Kirby en kende de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling. Omringd door de natuur en met uitzicht op de bergen en het resort, is de uitdaging om de handicap te halen een reden te meer om hier te golfen. De Old Course, geopend in 1999, is toegankelijk voor alle bezoekers van het resort. Een prachtige baan die rijk is aan vegetatie, holes die absoluut zijn gecreëerd om van te genieten en om technische slagen te testen die typerend zijn voor het professionele circuit. Deze door Roland Favré ontworpen 18-holes PAR 71-baan is het toneel geweest van belangrijke kampioenschappen zoals de PGA van Spanje in 2006 en de Spaanse kampioenschappen voor senioren en vrouwen in 2001 en onlangs, in augustus 2022, van het Canarische kampioenschap voor amateurs. Alsof dat nog niet genoeg is, beschikt Salobre Golf over een 'Club Fitting Centre', een centrum dat spelers helpt hun spel te verbeteren met behulp van de nieuwste technologie van het 'Trackman Systeem'. Dit systeem weerspiegelt alle details van de variaties van de swingbeweging van de speler met de precisie van een gevechtsradar door suggesties te doen ter verbetering van de slagen en dus de resultaten op de baan.

Even
36
Handicap
36 ladies & 28 gentlemen
Hole number
9
Buggy
Accomodation
Catering
Club rental
Parking
School
Pitching area
Putting green
Localidad
Maspalomas
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container.
- Gebruik de installaties op verantwoorde wijze en volg de aanwijzingen van het centrum op.
2
258
258
262
10045