Meloneras Golf by Lopesan

Een uitdagende golfbaan voor de speler vlakbij Maspalomas

Meloneras Golf by Lopesan is een golfbaan ontworpen om een hoog technisch niveau van de speler te verlangen. Gemaakt door de vele malen bekroonde architect Ron Kirby, biedt de baan een parcours van opgaande moeilijkheid en is aangepast voor spelers met verschillende handicaps. Zoals bijvoorbeeld de holes 14 en 16, die precisie vereisen omdat de bal een ravijn moet doorkruisen. Gelegen in het zuiden van het eiland Gran Canaria, zeer dicht bij de toeristische kern Maspalomas, is dit een golfbaan voor de speler die zijn vaardigheid naar het hoogste niveau wil brengen.

Golf spelen vlakbij de zee in Gran Canaria

Bij de eerste speelronde, biedt Meloneras Golf by Lopesan een indrukwekkend uitzicht op de bergen in het zuiden van het eiland Gran Canaria en bij de tweede, op de oceaan en de jachthaven Pasito Blanco. De baan ligt bij de holes 13, 14, 15 en 16 zo dicht bij de zee dat het lijkt of de green zich met de zee verenigt. Achttien holes par 71 in een authentieke vrijplaats voor palmbomen en meren vlakbij het viersterren superior Hotel Lopesan Costa Meloneras.

Even
71
Handicap
Hombres 26 / Mujeres 36
Hole number
18
Round time
4.30 horas
Buggy
Accomodation
Catering
Club rental
Parking
School
Pitching area
Putting green
Localidad
Meloneras
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container.
- Gebruik de installaties op verantwoorde wijze en volg de aanwijzingen van het centrum op.
2
258
13
262
10045