Las Palmeras Golf

De pitch & putt baan in Las Palmas de Gran Canaria

In de stad Las Palmas de Gran Canaria , in het noordoosten van het eiland, bevindt zich Las Palmeras Golf, de eerste stadsbaan van de Canarische Eilanden. In 2006 ontworpen door Stirling & Martín, architecten van de bekende studio Global Golf Company, beschikt deze over 18 holes par drie met lengtes variërend tussen 50 en 110 meter.. Gewaardeerd als pitch & putt baan is deze baan ideaal voor het beoefenen van kort golf met een onovertroffen uitzicht op de Atlantische Oceaan en het strand van Las Canteras.

Golfen in een sport- en vrijetijdscomplex in Gran Canaria

Las Palmeras Golf heeft twee zeer verschillende parcours. De eerste negen holes zijn van puur Engels ontwerp en toegankelijk voor elke speler. Maar van hole 10 tot 18, van Amerikaans ontwerp, wordt het moeilijker door het gebruik van meren als obstakels. De meest symbolische is hole 15, met handicap vijf met de green op een eiland. Afgezien van de pitch & putt baan beschikt deze over een spa met gym, zwembad en drie paddletennisbanen. Een sport- en vrijetijdscomplex van hoge kwaliteit midden in de stad.

Even
3
Handicap
-
Hole number
18
Round time
-
Catering
Club rental
Parking
School
Pitching area
Putting green
Localidad
Las Palmas de Gran Canaria
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container.
- Gebruik de installaties op verantwoorde wijze en volg de aanwijzingen van het centrum op.
2
258
13
262
10045