Maspalomas Golf

Een golfbaan omringd door de Dunas de Maspalomas

Ontworpen in 1968 door de bekende architect van golfbanen Mackenzie Ross, heeft Maspalomas Golf het privilege omringd te zijn door het Parque Natural de las Dunas de Maspalomas. Gelegen in de toeristische kern Maspalomas, in het zuiden van het eiland Gran Canaria, biedt de baan een spectaculair uitzicht op het immense duingebied van geel zand met de Atlantische Oceaan op de achtergrond. De zeebries en de warmte van de zon maken van het spel elke dag van het jaar een aangename ervaring.

Golfles en pilatuslessen in Gran Canaria

Het gebruiksvriendelijke ontwerp van Maspalomas Golf biedt een vlakke en lange baan met brede fairways, die het toelaten te slaan zonder de bal te verliezen. Om deze reden zijn de 18 holes, omringd door bunkers van geel zand, ideaal voor golflessen met hoge handicaps. De baan biedt tevens de mogelijkheid pilatuslessen te volgen om door het vergroten van de kracht de fysieke conditie, de weerstand en de correctie van de houding van de speler te verbeteren of eenvoudig als optie voor ontspanning van uw metgezel.

Even
73
Handicap
36
Hole number
18
Round time
4 horas
Buggy
Catering
Club rental
Parking
School
Pitching area
Putting green
Localidad
Maspalomas
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container.
- Gebruik de installaties op verantwoorde wijze en volg de aanwijzingen van het centrum op.
2
258
13
262
10045