LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Parapark

Parapark Toeristische attracties in Gran Canaria
Parapark Toeristische attracties in Gran Canaria
Parapark Toeristische attracties in Gran Canaria

Een uitdaging voor zij die een mysterieuze ervaring zoeken

Wie heeft er nog niet van gedroomd om eens een eigen avontuur te beleven en een mysterie op te lossen? Parapark naast Playa del Inglés in het zuiden van Gran Canaria is een vrijetijdscentrum ideaal voor zij die een bijzondere ervaring zoeken. Eens de deur binnengegaan dan begint de uitdaging die simpelweg bestaat uit het terug buiten raken vooraleer de tijd verstrijkt. Maar het is niet zo gemakkelijk: puzzels, raadsels, verborgen voorwerpen en groepswerk zijn de sleutel om de uitgang te vinden terwijl een mechanisme de overgebleven tijd om de proef te doorstaan weergeeft.

Een ontsnappingsspel voor de hele familie in Gran Canaria

De uitdaging die Parapark voorschotelt, is onmogelijk op te lossen door één persoon waardoor het samenwerken deel is van het plezier. Of het nu in familie, met vrienden of als koppel is, dit geheimzinnig ontsnappingsspel voor groepen tot 5 leden zal de zin voor avontuur, logica en adrenaline van alle deelnemers op de proef stellen.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GA NAAR DE WEBSITE

ONTDEKKEN