Holiday World

De attractiepark in Maspalomas

Holiday World bevindt zich in het zuiden van Gran Canaria en is ideaal voor kleine kinderen. Het heeft vele attracties en activiteiten voor kinderen zoals ponyrijden, een spektakel met papegaaien en zelfs een cine 4D. Voor de wat ouderen is er het reuzenrad waarop het hele toeristische centrum van Maspalomas te zien is. En daar het zich in een commercieel centrum bevindt, heeft het cafés en restaurants waar men wat kan eten. De kinderen spelen hier de hele dag met hun ouders en beleven een geweldige tijd.

Plezier voor kleine kinderen in het eiland Gran Canaria

Holiday World heeft attracties voor alle leeftijden. Kleine kinderen houden van de mallemolen, de botsauto's en het ballenbak. De wat ouderen verkiezen de kriebels van de achtbaan of de adrenaline van de Sky Drop met een vrije val van 20 meter. En om de dag te beëindigen is er niets beters als een kegelspel en een hotdog in een typisch Amerikaanse bowling. Maar als de volwassenen liever naar de gym of de spa gaan, bestaat er een oppasdienst om voor de kinderen te zorgen.

Catering
Localidad
Maspalomas
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik de installaties op verantwoorde wijze en volg de aanwijzingen van het centrum op.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
Labels
Etiquetas
2
9
14 54805
262
262
10045