Lago Martiánez

Zwembaden met enorme schoonheid ontworpen door César Manrique

Het Lago Martiánez is een vrijetijdscomplex in Puerto de la Cruz in het noorden van het eiland Tenerife. Met schitterende uitzichten op de zee en de Teide bevatten de installaties een groot kunstmatig meer omgeven door zwembaden met smaragdgroen water, tuinen, terrassen en restaurants. Het park werd ontworpen in het midden van de jaren zeventig door de befaamde artiest uit Lanzarote, César Manrique, die elementen uit de traditionele Canarische architectuur y autochtone flora heeft gebruikt.

Plezier voor de hele familie vlakbij de zee

Het Lago Martiánez werd als cultureel erfgoed verklaard in de categorie Historische Tuinen en biedt een omgeving voor amusement voor alle leeftijden. Vier zwembaden zijn voor volwassenen en de andere drie zijn aangepast voor kinderen. Deze zijn allen omgeven door zones om te zonnebaden met ligstoelen en parasols. Het complex heeft verschillende terrassen, kiosken, restaurants en sinds 2006 een casino. Dit alles om een perfecte dag van zon en zee af te ronden.

Catering
Is accessible
Localidad
Puerto de La Cruz
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik de installaties op verantwoorde wijze en volg de aanwijzingen van het centrum op.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
Labels
Etiquetas
1
9
54805 14
262
262
10045