Cactualdea Park

Het grootste cactussenpark van Europa

Zes meter. Zoveel meet de hoogste cactus van Cactualdea Park, de onbetwistbare protagonist van de beste foto's die deze ongelofelijke tuin schenkt. En zo is het gebruikelijk dat bij het doordringen van het grootste cactussenpark van Europa men zich verrast over de enorme grootte van de vele exemplaren van de meer dan 1200 soorten die hier hun thuis vinden. Een gebied van 15.000 vierkante meter in La Aldea de San Nicolás in het westen van Gran Canaria die men doorkruist in een vlotte en plezierige wandeling van een uur.

Een cactarium met palmbomen, aloë's, pauwen en schildpadden

Cactualdea biedt veel meer dan alleen stekelige planten uit exotische plaatsen zoals Madagascar. Tussen het kabbelend water, net voorbij het amfitheater, barst de kunstvulkaan uit in de richting van de trappen die leiden naar de prachtige tuin. Een groot stenen pad loopt doorheen het cactarium waar oneindig veel cactussen te ontdekken zijn omgeven door palmbomen, aloë's en kardoenen terwijl vrij rondlopende pauwen, eenden, schildpadden en ezels zorgeloos toekijken. Daarna komt het bezoek aan de grot aan de beurt en natuurlijk wat hapjes eten in de bar of souvenirs kopen.

Catering
Parking
Is accessible
Localidad
San Nicolás de Tolentino
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik de installaties op verantwoorde wijze en volg de aanwijzingen van het centrum op.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
Labels
Etiquetas
2
9
14 54805
262
262
10045