Waterpark Oasis Lago Taurito

Het hotel met waterpark in Gran Canaria

Oasis Lago Taurito is perfect voor ontspanning en plezier, want het is het enige waterpark op het eiland Gran Canaria in een hotel. Het Paradise Lago Taurito Hotel heeft een volledig gamma van diensten en is een aanvulling voor de familie vakantie en het waterpark is geweldig voor de kleintjes door hun leuke attracties. Gelegen aan het strand, in de buurt van Maspalomas, in het zuiden van het eiland, is het ideaal om te herstellen van de stress.

Zoutwater voor het plezier en de warmwaterbronnen om te ontspannen

Mogan is het enige waterpark met zout water van de Canarische Eilanden. Het biedt tal van glijbanen waar glijden, klimmen en swingen gewoon is, maar met de geur van de zee. Het heeft ook vele diensten zoals restaurants, bars en winkels. Zelfs fitness en sportzones voor tennis en paddle terreinen. En om volledig te worden vernieuwd en alles te vergeten, wordt dit aangevuld met een wellness- en thermale spa. Oasis Lago Taurito is ook puur plezier voor kinderen, en ontspannend voor de ouders.

Catering
Offers
Parking
Shows
Is accessible
Localidad
Taurito
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
  • Gebruik de installaties op verantwoorde wijze en volg de aanwijzingen van het centrum op.
  • Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
  • Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
Labels
Etiquetas
2
9
54805
262
262
10045