Aqualava Waterpark

Appartementen met waterpark in Playa Blanca

Aqualava Waterpark is een waterpark in het appartementencomplex Relaxia Lanzasur Club. Gelegen in Playa Blanca, in het zuiden van Lanzarote, biedt het een unieke kans om de rest samen met plezier te verenigen. Hoewel iedereen toegang kan hebben tot het park, kunnen alleen gebruikers van de appartementen gratis toegang tot de faciliteiten hebben. Dus, naast de besteding van de dag tussen de waterattracties, kunt u genieten van mini-golf, spa, supermarkt en avond animatie. Het perfecte park voor een onvergetelijke familie vakantie.

Waterattracties in verwarmde zwembaden in Lanzarote

Het waterpark Waterpark Aqualava heeft vele attracties voor iedereen. In de speeltuin is er een kasteel met schuifaf van verschillende vormen en een grote emmer die de hele tijd water morst. De Rio Lento is ideaal voor de zich in de stroom alleen of met een partner te laten glijden. En naast glijbanen voor volwassenen, is er een leuk zwembad met kunstmatige golven. Als curiositeit is het opmerkelijk dat het een duurzaam waterpark is omdat het gebruik maakt van geothermische energie om de zwembaden te verwarmen.

Catering
Offers
Is accessible
Localidad
Playa Blanca
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik de installaties op verantwoorde wijze en volg de aanwijzingen van het centrum op.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
Labels
Etiquetas
3
9
14 54805
262
262
10045