LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Maspalomas Golf

Maspalomas Golf Golfbanen van Gran Canaria
Maspalomas Golf Golfbanen van Gran Canaria
Maspalomas Golf Golfbanen van Gran Canaria
Maspalomas Golf Golfbanen van Gran Canaria

Een golfbaan omringd door de Dunas de Maspalomas

Ontworpen in 1968 door de bekende architect van golfbanen Mackenzie Ross, heeft Maspalomas Golf het privilege omringd te zijn door het Parque Natural de las Dunas de Maspalomas. Gelegen in de toeristische kern Maspalomas, in het zuiden van het eiland Gran Canaria, biedt de baan een spectaculair uitzicht op het immense duingebied van geel zand met de Atlantische Oceaan op de achtergrond. De zeebries en de warmte van de zon maken van het spel elke dag van het jaar een aangename ervaring.

Golfles en pilatuslessen in Gran Canaria

Het gebruiksvriendelijke ontwerp van Maspalomas Golf biedt een vlakke en lange baan met brede fairways, die het toelaten te slaan zonder de bal te verliezen. Om deze reden zijn de 18 holes, omringd door bunkers van geel zand, ideaal voor golflessen met hoge handicaps. De baan biedt tevens de mogelijkheid pilatuslessen te volgen om door het vergroten van de kracht de fysieke conditie, de weerstand en de correctie van de houding van de speler te verbeteren of eenvoudig als optie voor ontspanning van uw metgezel.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GA NAAR DE WEBSITE
18

18

73

73

36

36

4 horas

4 horas

ONTDEKKEN