LAATSTE NIEUWS |

 Coronavirus (Covid-19)

Tias

Deze route gelegen aan de oostkust van Lanzarote gaat van Tías naar Uga terwijl u maar liefst 9 verschillende vulkanen passeertMet als vertrekpunt Tías, klimt u doorlopend over een onverhard spoor tot u Montaña Blanca bereikt. De goed uitvoerbare afdaling van Montaña Blanca verloopt snel, over uit zwart grind bestaande onverharde weg die langs de vulkanen en heuvels loopt.
De klim van naar Guardilama is niet te onderschatten, deze bestaat uit een vulkanische kegel met gaten en is van binnenuit opgebouwd uit droge muren in lavasteen. Vanaf de vulkaantop heeft u een spectaculair uitzicht over de kust van Fuerteventura en Lanzarote en in de richting van het binnenland over Timanfaya en la Geria. De route met als bestemming Uga, gaat verder langs makkelijke paden met enkele afdalingen in de losse zwarte vulkanische grind, lokaal beter bekend als Rofe.
Dit is een erg leuk route die daalt en stijgt, door en langs de verschillende vulkanen. Sommige delen zijn iets technischer door de paden met losliggende stenen, maar de meeste zijn goed uitvoerbaar.
Distance
24 km
Negative slope
1.400 m
Positive slope
1.500 m
Localidad
Tías

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Lleva tu basura y colillas siempre contigo. Tampoco dejes comida en el medio, podría originar proliferación de gatos y ratas.
- No alimentes animales ni los molestes. En caso de ver algún animal herido, te agradecemos que te pongas en contacto con el teléfono de emergencias 112.
- No te lleves piedras ni otros elementos naturales del entorno. Tampoco realices modificaciones que puedan alterarlo como torres de piedras.
- No practices actividades deportivas fuera de las áreas permitidas
3
257
13
262
10045