LAATSTE NIEUWS |

 Coronavirus (Covid-19)

Haría

Deze route bevindt zich in het noorden van Lanzarote en bestaat eigenlijk uit vier verschillende routes in één. Het is een prachtig maar technisch parcours ook bekend als onderdeel van de Haria Extreme Trail Race en een van de meest karakteristieke routes op Lanzarote.
Vanaf het beginpunt in Haria gaat de route over in brede onverharde wegen tot bij Orzola, het meest noordelijke deel van het eiland. Vanaf hier begint het parcours met een langzame klim terwijl de paden ook technischer worden. Bij het passeren van Mirador del Rio heeft u een spectaculair uitzicht over Isla Graciosa en de Atlantische Oceaan. De route daalt langs een technisch pad af naar Bajo Risco. Tenslotte volgt een laatste technische beklimming van de Guinate, langs de adembenemende Famara bergtop, om terug te arriveren in Haria.
Dit traject omvat vulkanische terreinen, zanderige kustpaden en meer technische beklimmingen en afdalingen, terwijl de verschillende etappes een fantastisch uitzicht over de spectaculaire landschappen bieden.
Distance
33 km
Negative slope
1.400 m
Positive slope
1.400 m
Localidad
Haría
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Haría
pdf
Imagen Archivo
Título Fichero
Haría
zip

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Lleva tu basura y colillas siempre contigo. Tampoco dejes comida en el medio, podría originar proliferación de gatos y ratas.
- No alimentes animales ni los molestes. En caso de ver algún animal herido, te agradecemos que te pongas en contacto con el teléfono de emergencias 112.
- No te lleves piedras ni otros elementos naturales del entorno. Tampoco realices modificaciones que puedan alterarlo como torres de piedras.
- No practices actividades deportivas fuera de las áreas permitidas
3
257
13
262
10045