Puerto del Carmen

Deze route bevindt zich aan de oostkust van Lanzarote. Met als vertrekpunt de oude haven van Puerto del Carmen passeert de route langs goede wandelpaden en onverharde wegen tot u Playa Quemada bereikt.

Bij het verlaten van de haven in de oude binnenstad gaat het asfalt snel over in een onverharde weg langs de ravijn van Quire Quire die u naar Puerto Calero voert. Hier gaan de onverharde wegen terug over in een wandelpad langs een mooie uit palmbomen bestaande boulevard vooraleer aan te komen op de paden die leiden naar Playa Quemada.

Dit is een gemakkelijk parcours dat u langs Puerto Calero naar Playa Quemada voert. De volledige route met uitzicht op zee omvat geen technisch uitdagende etappes.

Distance
10 km
Negative slope
300 m
Positive slope
300 m
Localidad
Puerto del Carmen
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Puerto del Carmen
kml

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat uw vuilnis en sigarettenpeuken nooit achter. Neem alles mee. Laat ook geen voedsel in het milieu achter, want dat zou een toename van katten en ratten kunnen veroorzaken.
- Voer de dieren niet en laat ze met rust. Als u een gewond dier ziet, neem dan contact op met het alarmnummer 112.
- Neem geen stenen of andere natuurelementen uit de omgeving mee. Breng geen wijzigingen aan die deze elementen kunnen veranderen, zoals torens van stenen.
- Beoefen geen sporten buiten de toegestane gebieden.
3
257
13
262
10045