Trail en Haría

Deze route bevindt zich in het noorden van Lanzarote en bestaat eigenlijk uit vier verschillende routes in één. Het is een prachtig maar technisch parcours ook bekend als onderdeel van de Haria Extreme Trail Race en een van de meest karakteristieke routes op Lanzarote.

Vanaf het beginpunt in Haria gaat de route over in brede onverharde wegen tot bij Orzola, het meest noordelijke deel van het eiland. Vanaf hier begint het parcours met een langzame klim terwijl de paden ook technischer worden. Bij het passeren van Mirador del Rio heeft u een spectaculair uitzicht over Isla Graciosa en de Atlantische Oceaan. De route daalt langs een technisch pad af naar Bajo Risco. Tenslotte volgt een laatste technische beklimming van de Guinate, langs de adembenemende Famara bergtop, om terug te arriveren in Haria.

Dit traject omvat vulkanische terreinen, zanderige kustpaden en meer technische beklimmingen en afdalingen, terwijl de verschillende etappes een fantastisch uitzicht over de spectaculaire landschappen bieden.

Distance
33 km
Negative slope
1.400 m
Positive slope
1.400 m
Localidad
Haría
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Haría
pdf
Imagen Archivo
Título Fichero
Haría
zip

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat uw vuilnis en sigarettenpeuken nooit achter. Neem alles mee. Laat ook geen voedsel in het milieu achter, want dat zou een toename van katten en ratten kunnen veroorzaken.
- Voer de dieren niet en laat ze met rust. Als u een gewond dier ziet, neem dan contact op met het alarmnummer 112.
- Neem geen stenen of andere natuurelementen uit de omgeving mee. Breng geen wijzigingen aan die deze elementen kunnen veranderen, zoals torens van stenen.
- Beoefen geen sporten buiten de toegestane gebieden.
3
257
13
262
10045