Het hele jaar door golfen

De Canarische Eilanden zijn de perfecte bestemming om te golfen. Daarom komen er elk jaar veel golfliefhebbers, zowel professionals als amateurs. De spectaculaire landschappen en unieke natuurgebieden, het milde klimaat dat 365 dagen per jaar heerst en natuurlijk de vele uren zonneschijn, zijn slechts enkele voordelen van de eilanden ten opzichte van andere bestemmingen.

00:00
Título
Open 365 - Golf all year round
Vídeo
Póster
Open 365 - Golf todo el año - Islas Canarias
Open 365 - Golf todo el año - Islas Canarias
Tipo
Ancho completo
Contenido

Professionele banen 

De Canarische archipel telt talrijke clubs en de beste golfbanen van Europa. Vele daarvan zijn ontworpen door de wereldkampioenen Severiano Ballesteros en José María Olazábal of door de beroemde architecten Juan Catarineu, Blake Stirling en Marco Martín. 

De banen zijn volledig in het landschap geïntegreerd en beschikken over moderne infrastructuren en voorzieningen, met diensten die zijn aangepast aan elk type golfspeler, die op hun beurt kunnen beschikken over boogies, caddies en instructeurs. De golfbanen zijn aangepast aan alle handicaps om ook amateurs aan te trekken, met holes tot 110 meter, grote greens en hindernissen zoals meren, bunkers en begroeiing.

Imagen
Título

Verbeter jouw PAR op de Canarische Eilanden

Imagen
Contenido

Uitstekende ligging 

De golfbanen op de eilanden zijn vaak onderdeel van spectaculaire hotels. Op die manier vullen ontspanning en sport elkaar aan zonder tijd te hoeven besteden aan reizen. Bovendien kunt u genieten van de beste spa's, volledig uitgeruste sportscholen en directe toegang tot wondermooie stranden.

Het is mogelijk om maanden van tevoren een golfvakantie op de Canarische Eilanden te plannen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de weersvoorspellingen.
 

Contenido

Een afspraak met de beste golfers 

De goed onderhouden infrastructuur, het bevoorrechte klimaat en de eersteklas golfbanen op de Canarische Eilanden zorgen ervoor dat hier jaar na jaar vele internationale toernooien en kampioenschappen worden georganiseerd. Het is heel gewoon om op de banen de beste golfprofessionals te zien trainen en deel te nemen aan een of ander toernooi dat in de archipel wordt georganiseerd. 

Contenido

Zo veel meer dan alleen golf

De Canarische Eilanden bieden een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten en eetgelegenheden om na een wedstrijd te ontspannen of om een belangrijke overwinning te vieren. De mogelijkheden zijn talrijk en vullen elkaar aan, zodat u van de eilanden kunt blijven genieten met wandelen, fietsen of zeilen op een catamaran om dolfijnen en walvissen te spotten. Golfen op de Canarische Eilanden is veel meer dan dat. Het is de perfecte mix van sport, vakantie en schitterende landschappen.