Casa de los Balcones

Een historisch juweeltje met houtgesneden balkons en een Canarische binnenplaats

Middenin het historisch centrum van La Orotava in het noorden van Tenerife bevindt zich een architectonisch juweeltje uit de 17e eeuw met houtgesneden balkons y versierd met bloemen dat aan niemand ongemerkt voorbij gaat. Binnenin ontdekt de bezoeker de prachtige Canarische binnenplaats omgeven door ambachtswerk typisch voor de Canarische Eilanden, van de productie van wijn tot borduurwerk of vlechtwerk. In de vertrekken van het huis kan men leren hoe de traditionele producten met de hand worden gemaakt en kan men zich verdiepen in hoe het leven was tweehonderd jaar geleden.

De tradities leren kennen in Canarische adellijke huizen

Tegenover het Casa de los Balcones kan men het Casa del Turista bezoeken dat vanuit de binnenplaats een indrukwekkend zicht heeft op de Teide en een van de welbekende zandtapijten tentoonstelt die ieder jaar worden gemaakt tijdens de feesten van La Orotava. Daarnaast is er nog het majesteuze Casa Lercaro met een welbekende cafetaria en restaurant, de ideale plek om te ontspannen in een oord met adellijke sfeer.

Catering
Localidad
La Orotava
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik de installaties op verantwoorde wijze en volg de aanwijzingen van het centrum op.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
Labels
Etiquetas
1
9
54805 14
262
262
10045