LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Radazul

Radazul Marina's en jachthavens op Tenerife
Radazul Marina's en jachthavens op Tenerife
Radazul Marina's en jachthavens op Tenerife

Een marina beschermd tegen de wind op Tenerife

De jachthaven Radazul bevindt zich in het oosten van het eiland Tenerife en is beschermd tegen de wind dankzij het ontwerp en de oriëntatie ervan. Het beschikt over 360 meter aanlegpier en 700 meter drijvende steiger waaronder zich de 200 meerplaatsen verdelen. Tussen de aangeboden diensten vallen op te merken de 'travelifts' van 20 en van 60 ton, de vaste kraan en de helling van zes meter breed die het mogelijk maken de boot aan land te halen om het onderhoud uit te voeren die het nodig heeft. De maximale diepgang is 3,9 meter bij eb en zes meter bij vloed.

Directe toegang tot cafetaria's en restaurants in de jachthaven

Naast de drijvende steigers die voorzien zijn van zoet water en elektriciteit, zijn er verschillende restaurants en cafetaria's met directe toegang tot de pier. Op weinig meters daar vandaan bevinden er zich ook duikscholen, een kapel en een autoverhuurdienst, ideaal voor iemand die wil rondrijden op het eiland. De pier beschikt bovendien over een technische dienst en een bewakingsdienst.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GA NAAR DE WEBSITE
202

202

6 m./ 4 m.

6 m./ 4 m.

ONTDEKKEN