Radazul

Een marina beschermd tegen de wind op Tenerife

De jachthaven Radazul bevindt zich in het oosten van het eiland Tenerife en is beschermd tegen de wind dankzij het ontwerp en de oriëntatie ervan. Het beschikt over 360 meter aanlegpier en 700 meter drijvende steiger waaronder zich de 200 meerplaatsen verdelen. Tussen de aangeboden diensten vallen op te merken de 'travelifts' van 20 en van 60 ton, de vaste kraan en de helling van zes meter breed die het mogelijk maken de boot aan land te halen om het onderhoud uit te voeren die het nodig heeft. De maximale diepgang is 3,9 meter bij eb en zes meter bij vloed.

Directe toegang tot cafetaria's en restaurants in de jachthaven

Naast de drijvende steigers die voorzien zijn van zoet water en elektriciteit, zijn er verschillende restaurants en cafetaria's met directe toegang tot de pier. Op weinig meters daar vandaan bevinden er zich ook duikscholen, een kapel en een autoverhuurdienst, ideaal voor iemand die wil rondrijden op het eiland. De pier beschikt bovendien over een technische dienst en een bewakingsdienst.

Lashings
202
Max draught
6 m./ 4 m.
Max length
20 m.
Drinkable water
Catering
Parking
Power
Lashing renting
Localidad
El Rosario
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik de faciliteiten op verantwoorde wijze en volg te allen tijde de instructies van het haven- of jachthavenpersoneel op.
- Betreed geen onbevoegde gebieden en rijd er niet doorheen.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
1
255
13 256
262
10045