LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Lanzarote Golf

Lanzarote Golf Golfbanen op Lanzarote
Lanzarote Golf Golfbanen op Lanzarote
Lanzarote Golf Golfbanen op Lanzarote

Golf spelen op enkele minuten van de luchthaven van Lanzarote

Op slechts tien minuten van de luchthaven van Lanzarote en vlakbij de grote toeristische kern Puerto del Carmen is Lanzarote Golf gesitueerd. Gemaakt door de bekende architect van golfbanen Ron Kirby, heeft deze baan een ontwerp gericht naar de zee en is perfect geïntegreerd in het typische landschap van het zuiden van het eiland Lanzarote. Gebouwd op natuurlijke hellingen, rust de speelbaan op een zacht glooiend terrein dat perfect is afgestemd op het uitzicht op de Atlantische Oceaan en het eiland Fuerteventura.

Een golfbaan aangepast aan alle handicaps in Lanzarote

Lanzarote Golf heeft een ontwerp van het type link, met brede fairways en grote greens, hetgeen een comfortabel spel creëert voor alle handicaps. Gemaakt met vier holes par drie, vier holes par vijf en 10 par vier op een golvend terrein, heeft deze baan nog steeds de oude stenen muren die de zone begrenzen. Hoewel de wind op hole 3 par drie de slag kan beïnvloeden, kan deze bij hole 7 par vijf juist behulpzaam zijn als hij uit het noorden waait.

Isla Lanzarote

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GA NAAR DE WEBSITE
18

18

72

72

36,4

36,4

4.30 horas

4.30 horas

ONTDEKKEN