Lanzarote Golf

Golf spelen op enkele minuten van de luchthaven van Lanzarote

Op slechts tien minuten van de luchthaven van Lanzarote en vlakbij de grote toeristische kern Puerto del Carmen is Lanzarote Golf gesitueerd. Gemaakt door de bekende architect van golfbanen Ron Kirby, heeft deze baan een ontwerp gericht naar de zee en is perfect geïntegreerd in het typische landschap van het zuiden van het eiland Lanzarote. Gebouwd op natuurlijke hellingen, rust de speelbaan op een zacht glooiend terrein dat perfect is afgestemd op het uitzicht op de Atlantische Oceaan en het eiland Fuerteventura.

Een golfbaan aangepast aan alle handicaps in Lanzarote

Lanzarote Golf heeft een ontwerp van het type link, met brede fairways en grote greens, hetgeen een comfortabel spel creëert voor alle handicaps. Gemaakt met vier holes par drie, vier holes par vijf en 10 par vier op een golvend terrein, heeft deze baan nog steeds de oude stenen muren die de zone begrenzen. Hoewel de wind op hole 3 par drie de slag kan beïnvloeden, kan deze bij hole 7 par vijf juist behulpzaam zijn als hij uit het noorden waait.

Even
72
Handicap
36.4
Hole number
18
Round time
4.30 horas
Buggy
Catering
Club rental
School
Putting green
Localidad
Tías
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container.
- Gebruik de installaties op verantwoorde wijze en volg de aanwijzingen van het centrum op.
3
258
13
262
10045