Costa Teguise Golf

De golfbaan op een slapende vulkaan op Lanzarote

Costa Teguise Golf, gelegen in het oosten van Lanzarote, werd door de wereldkampioen Severiano Ballesteros indertijd uitgeroepen tot best ontworpen golfbaan van de Canarische Eilanden. In 1978 gebouwd door de golfspeler John Harris, daalt de baan via een flank van een oude vulkaan af met een decor van vulkanisch lava, cactussen en palmbomen. Het uitzicht op de Atlantische Oceaan en de onverbeterlijke weersomstandigheden nodigen op elke dag van het jaar uit tot een rondje golf.

Golf spelen in Costa Teguise

Het ontwerp van Costa Teguise Golf is zeer gevarieerd dankzij de zeewind, die willekeurig helpt bij het veranderen van de speelomstandigheden. Met meerdere scherpe bochten, die het gebruik van alle clubs vereisen, en gesloten fairways met meer dan 3.000 palmbomen, is de baan uitdagend voor de professionals, maar het parcours is aangenaam voor hoge handicaps. Een golfbaan in Costa Teguise voor het gebruik van alle spelstrategieën in een zeer speciaal landschap.

Even
72
Handicap
No
Hole number
18
Round time
3.30 horas
Buggy
Catering
Club rental
Parking
Putting green
Localidad
Costa Teguise
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container.
- Gebruik de installaties op verantwoorde wijze en volg de aanwijzingen van het centrum op.
3
258
13
262
10045