LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Costa Teguise Golf

Costa Teguise Golf Golfbanen op Lanzarote
Costa Teguise Golf Golfbanen op Lanzarote
Costa Teguise Golf Golfbanen op Lanzarote
Costa Teguise Golf Golfbanen op Lanzarote

De golfbaan op een slapende vulkaan op Lanzarote

Costa Teguise Golf, gelegen in het oosten van Lanzarote, werd door de wereldkampioen Severiano Ballesteros indertijd uitgeroepen tot best ontworpen golfbaan van de Canarische Eilanden. In 1978 gebouwd door de golfspeler John Harris, daalt de baan via een flank van een oude vulkaan af met een decor van vulkanisch lava, cactussen en palmbomen. Het uitzicht op de Atlantische Oceaan en de onverbeterlijke weersomstandigheden nodigen op elke dag van het jaar uit tot een rondje golf.

Golf spelen in Costa Teguise

Het ontwerp van Costa Teguise Golf is zeer gevarieerd dankzij de zeewind, die willekeurig helpt bij het veranderen van de speelomstandigheden. Met meerdere scherpe bochten, die het gebruik van alle clubs vereisen, en gesloten fairways met meer dan 3.000 palmbomen, is de baan uitdagend voor de professionals, maar het parcours is aangenaam voor hoge handicaps. Een golfbaan in Costa Teguise voor het gebruik van alle spelstrategieën in een zeer speciaal landschap.

Isla Lanzarote

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GA NAAR DE WEBSITE
18

18

72

72

No

No

3.30 horas

3.30 horas

ONTDEKKEN