De beste plannen voor telewerkers op de Canarische Eilanden

GENIET VAN HET AFTERWORK OP DE EILANDEN

Leren om vrije tijd en rust een plaats te geven naast het werk is belangrijk om productiever te zijn en de levenskwaliteit te verbeteren. De Canarische Eilanden bieden een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten voor telewerkers. Stranden, sport, natuur, gastronomie en cultuur zijn enkele van de activiteiten die je kunt doen om van de vrije tijd te genieten. Er is ongeacht de tijd van het jaar altijd tijd op de Canarische Eilanden om je te vermaken.

Contenido
Contenido

Wandelen kan een van de beste activiteiten zijn om van de landschappen op de eilanden te genieten. Met 4 nationale parken en een omgeving rijk aan contrasten bieden de Canarische Eilanden bezoekers de kans om unieke en bijzondere natuurlandschappen te ontdekken. Een wandeling van te voren plannen in het Nationaal Park van Garajonay op la Gomera of langs de Caldera de Taburiente op La Palma, kan een uitstekend idee zijn om even helemaal weg te zijn van de dagelijkse beslommeringen.

Contenido

De mogelijkheid hebben even naar zee te gaan wanneer je maar wilt, is onbetaalbaar. De Canarische Eilanden stellen hun kusten tot je beschikking. Afgezien van de stranden heeft de archipel een nauwe band met de zee. Het is algemeen bekend dat El Hierro een paradijs voor duikers is. Wat is er mooier dan na een dag hard werken een duik te nemen in de diepte van de Atlantische Oceaan en te genieten van een zeemilieu uniek in de wereld. Varen op zee in een zeilboot is altijd een goede optie. De jachthavens op de eilanden bieden je de mogelijkheid om per uur of dag een boot te huren waarop je kunt genieten van de zeebries en zelfs dolfijnen of walvissen kunt zien.

Contenido

De Canarische Eilanden bieden vele mogelijkheden om zich te vermaken. Na een week werken is het moeilijk om nee te zeggen tegen een uitstapje naar een van de themaparken. 

Als je op zoek bent naar een rustiger plan, zijn de terrassen de perfecte plek om te ontspannen onder het genot van een verfrissend drankje. Dankzij de zachte temperaturen kun je genieten van een terras aan zee, een van de beste dakterrassen van de eilanden of op de top van een berg met een spectaculair uitzicht.

Als de avond valt, houdt de pret niet op. De eilanden bieden hun bezoekers een grote verscheidenheid aan voorstellen: livemuziek onder de sterren, nachtcafés waar je kunt genieten van een jeugdige sfeer of disco's waar je kunt dansen tot je je voeten niet meer voelt.

Contenido

Op de Canarische Eilanden leeft een sterke culturele identiteit waar tradities en het moderne leven naast elkaar bestaan. Een voorbeeld hiervan is de stad La Laguna of Tenerife, een referentiepunt van het culturele en vrijetijdsleven op het eiland. Het is een universiteitsstad vol leven en diversiteit, en de stad is door de UNESCO als werelderfgoed erkend is.

Het culturele erfgoed van de eilanden is zeer rijk en divers, zoals niet alleen blijkt uit de historische centra en pre-spaanse monumenten, maar ook uit een opmerkelijk aantal musea over verschillende thema's en kunstgalerijen voor ieder die de eilanden wat beter wil leren kennen.

Contenido

Het culturele leven van de archipel begint in de straten met de architectuur van de gebouwen, het resultaat van de verschillende culturen die zich door de geschiedenis heen op de eilanden hebben gevestigd. De straten van de eilanden zijn ook het toneel van de volksfeesten, die bekend staan als ontmoetingsplaats voor de lokale bevolking en bezoekers. Muziek, dans en festiviteiten zijn een manier om te genieten en de tradities van de Canarische Eilanden te leren kennen. De gastronomie is een ander opmerkelijk aspect van de culturele identiteit van de Canarische Eilanden. 'Papas arrugadas' (nieuwe aardappelen gekookt in de schil in zout water) met picon-saus, sancocho of ropa vieja (stoofschotels) zijn enkele voorbeelden van de grote verscheidenheid aan gerechten die op de eilanden te vinden zijn en die de Canarische gastronomie uniek in de wereld maken.

Contenido

Het is belangrijk om een geschikte ruimte te hebben waar je kunt werken, maar net zo belangrijk is het om een plek te hebben om uit te rusten en talloze opties om je te vermaken. De Canarische Eilanden bieden zijn bezoekers een eindeloos aantal activiteiten die het tot een perfecte omgeving maken om werk en vermaak te combineren.