LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

La Graciosa

La Graciosa
La Graciosa
La Graciosa
La Graciosa

Deze route bevindt zich op Isla de la Graciosa, een klein eiland ten noordwesten van Lanzarote. De route brengt u via zanderige paden rondom hele eiland, wat zorgt voor prachtige zeezichten.

Met als vertrekpunt Caleta de Sebo, loopt de route via de westelijke zijde van het eiland over zanderige, brede paden. Vervolgens daalt u langs de kustlijn af naar de zuidwestelijke punt over gemakkelijke onverharde wegen. Aangekomen bij de zuidwestelijke punt, maakt de route een U-bocht op hetzelfde traject vooraleer te arriveren bij de vulkaan Montaña Amarilla. Vanaf deze vulkaan lopen de paden verder tot in de meest noordwestelijke hoek van het en tot bij een tweede vulkaan - Montaña Bermeja. Langs de noordelijke kust zijn de paden meer technisch. Aangekomen bij het Pedro Barba-gebied, betreedt u een vulkanisch landschap met technischere routes bij Barranco de los Conejos. De route neemt u mee terug naar beneden langs de oostkust, met als eindbestemming Caleta de Sebo.

Dit is een unieke route daar u constant vlakbij de oceaan loopt met een fantastisch uitzicht over zowel de zee als Lanzarote. Zo kunt u het hele eiland verkennen.

Isla Lanzarote
31km

31km

400m

400m

400m

400m

ONTDEKKEN