La Graciosa

Deze route bevindt zich op Isla de la Graciosa, een klein eiland ten noordwesten van Lanzarote. De route brengt u via zanderige paden rondom hele eiland, wat zorgt voor prachtige zeezichten.

Met als vertrekpunt Caleta de Sebo, loopt de route via de westelijke zijde van het eiland over zanderige, brede paden. Vervolgens daalt u langs de kustlijn af naar de zuidwestelijke punt over gemakkelijke onverharde wegen. Aangekomen bij de zuidwestelijke punt, maakt de route een U-bocht op hetzelfde traject vooraleer te arriveren bij de vulkaan Montaña Amarilla. Vanaf deze vulkaan lopen de paden verder tot in de meest noordwestelijke hoek van het en tot bij een tweede vulkaan - Montaña Bermeja. Langs de noordelijke kust zijn de paden meer technisch. Aangekomen bij het Pedro Barba-gebied, betreedt u een vulkanisch landschap met technischere routes bij Barranco de los Conejos. De route neemt u mee terug naar beneden langs de oostkust, met als eindbestemming Caleta de Sebo.

Dit is een unieke route daar u constant vlakbij de oceaan loopt met een fantastisch uitzicht over zowel de zee als Lanzarote. Zo kunt u het hele eiland verkennen.

Distance
31 km
Negative slope
400 m
Positive slope
400 m
Localidad
La Graciosa
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
La Graciosa
kml

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat uw vuilnis en sigarettenpeuken nooit achter. Neem alles mee. Laat ook geen voedsel in het milieu achter, want dat zou een toename van katten en ratten kunnen veroorzaken.
- Voer de dieren niet en laat ze met rust. Als u een gewond dier ziet, neem dan contact op met het alarmnummer 112.
- Neem geen stenen of andere natuurelementen uit de omgeving mee. Breng geen wijzigingen aan die deze elementen kunnen veranderen, zoals torens van stenen.
- Beoefen geen sporten buiten de toegestane gebieden.
8
257
13
262
10045